Close

Kortingsacties

Douglas Card

U kunt uw Douglas Card in onze winkels en Online Shop gebruiken. Brengt u altijd uw Douglas Card mee dan profiteert u van de vele voordelen. In onze winkels kunt u uw Douglas Card overhandigen aan een van onze medewerkers. Online kunt u zich registreren met uw Douglas Card via Mijn Douglas. Bij iedere bestelling die u plaatst, moet u ingelogd zijn bij Mijn Douglas om ook online gebruik te kunnen maken van uw Douglas Card voordelen. Houd u uw Douglas Card dus altijd bij de hand!

Beauties

U spaart zowel online als in onze winkels Beauties voor extra voordeel. Voor elke volle € 1,- die u besteedt, ontvangt u vijf Beauties. Bij 1.000 Beauties ontvangt u automatisch een € 5, - Beauties Cheque bij u thuis. Hiermee krijgt u direct € 5,- korting op uw volgende aankoop. De Beauties Cheque is zowel inwisselbaar in onze stores als in de online shop. U kunt uw Beauties Cheque online verzilveren in uw winkelmandje. Alleen de Beauties Cheques met een 17-cijferig Beauties nummer zijn inwisselbaar in de online shop.

Korting

Ook uw Douglas Card korting wordt zowel in onze winkels als in onze online shop verstrekt. U ontvangt standaard 10% korting op het assortiment van Douglas. Hiervoor zijn uitgezonderd de producten die reeds zijn afgeprijsd, cadeaubonnen, giftcards en de verzendkosten van uw online bestelling. Tevens is een aantal merken uitgesloten van korting: www.douglas.nl/uitgeslotenvankorting. Houd voor de actuele promoties altijd onze homepage in de gaten of meld u aan voor de Douglas Newsletter! Dan blijft u altijd op de hoogte van het laatste beautynieuws.


Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder!

Terug naar boven