Close

Uw voordelen in de Online Shop

Exclusief voor u!

Shoppen bij Douglas online – dat betekent u laten verleiden door exclusieve voordelen! Zo kunt u zich verheugen op 2 gratis samples naar keuze, de gratis cadeauservice en een competent beautyadvies! Dit en veel meer staat u te wachten bij de Douglas Online Shop! Ervaar hoe mooi en gemakkelijk shoppen kan zijn!

Gratis samples Bestelling thuisbezorgd Gratis cadeauservice

Gratis samples

Uw online voordeel bij Douglas, bij iedere bestelling ontvangt u 2 gratis samples naar keuze! Zo kunt u regelmatig nieuwe producten ontdekken. Ook bieden wij regelmatig de nieuwste geuren aan, zodat u deze als eerste kunt testen.

Sample-overzicht

Wilt u graag weten welke keus aan samples er is? Neem dan een kijkje in het Sample-overzicht. Kies alvast 2 gratis samples en winkel dan verder! U kunt natuurlijk ook eerst shoppen en nadien uw favoriete samples uitkiezen.

Hoe kan ik gratis samples bestellen?

Samples uitkiezen is heel eenvoudig! Zodra u alle gewenste producten in uw winkelmandje hebt gelegd, klikt u op de link "Naar de kassa". Nu komt u automatisch in het sample-overzicht terecht. Kies nu 1 of 2 gratis samples en ga verder met de bestelling. De gratis samples worden automatisch aan uw bestelling toegevoegd. Indien een bepaalde sample niet meer voorradig is, wordt deze uiteraard door een gelijkwaardige sample vervangen.

Verrassingssample

U kunt u bij de keuze naar samples uiteraard ook laten verrassen! We leggen graag een verrassingssample bij uw bestelling.

Hoe kan ik zonder samples bestellen?

Indien u geen samples wenst, kunt u natuurlijk ook zonder samples doorgaan met uw bestelling, door te klikken op "Verder zonder samples" en dan naar de kassa.

Terug naar boven

Bestelling thuisbezorgd

We zorgen ervoor dat uw bestelling kosteloos thuisbezorgd wordt. Leveringen naar postbusadressen is niet mogelijk. Als u uw bestelling voor 22:00 uur plaatst, heeft u deze de volgende dag bij u in huis op een Nederlands afleveradres. In het geval van een Belgisch afleveradres is de bestelling de volgende dag in huis als u uw bestelling voor 20:30 uur plaatst.

Onderstaand vindt u ons bezorgschema voor Nederland:

Tijdstip bestellen Voor 22:00 uur Na 22:00 uur
Maandag Levering op dinsdag Levering op woensdag
Dinsdag Levering op woensdag Levering op donderdag
Woensdag Levering op donderdag Levering op vrijdag
Donderdag Levering op vrijdag Levering op zaterdag
Vrijdag Levering op zaterdag Levering op maandag
Zaterdag Levering op maandag Levering op maandag
Zondag Levering op maandag Levering op dinsdag

Onderstaand vindt u ons bezorgschema voor België:

Tijdstip bestellen Voor 20:30 uur Na 20:30 uur
Maandag Levering op dinsdag Levering op woensdag
Dinsdag Levering op woensdag Levering op donderdag
Woensdag Levering op donderdag Levering op vrijdag
Donderdag Levering op vrijdag Levering op zaterdag
Vrijdag Levering op zaterdag Levering op dinsdag
Zaterdag Levering op dinsdag Levering op dinsdag
Zondag Levering op dinsdag Levering op dinsdag
Terug naar boven

Gratis cadeauservice

Gratis cadeauservice

Op uw aanvraag verpakken we uw cadeau stijlvol en voegen we een gratis wenskaart toe. Bovendien sturen we het cadeau direct naar de persoon die u graag wilt verrassen. We voegen een wenskaart toe, die u zelf van een persoonlijke tekst kunt voorzien. Deze service is volledig gratis!

Gratis cadeauverpakking

Uw cadeau wordt ingepakt in een hoogwaardige en stijlvolle cadeauverpakking, zoals u van Douglas gewend bent. De keuze van de verpakking is afhankelijk van de afmetingen en aard van het product. Zo kunnen we u iedere keer opnieuw met een stijlvolle verpakking verrassen.

Wenskaart

Geef uw geschenk een persoonlijk tintje met een door u gekozen wenskaart! U kunt voor elke gelegenheid uit verschillende passende motieven kiezen. Indien gewenst, kunt u in het tekstveld ernaast een persoonlijke groet invullen. We bedrukken de kaart dan met uw tekst en voegen deze aan het pakje toe. Wanneer u het cadeau thuis laat bezorgen, kunt u uw wenskaart uiteraard ook van een handgeschreven tekst voorzien. In dat geval laat u het tekstveld gewoon leeg.

Wensadres aangeven

U heeft de mogelijkheid het door u gewenste adres op te geven. Bijvoorbeeld bij uw huis- of uw werkadres of het adres van iemand die u wilt verrassen. Geef hiervoor tijdens het bestelproces bij het punt „Adresgegevens opgeven“ eenvoudig het gewenste afleveradres aan. Op deze manier ontvangt u de rekening op uw eigen adres, terwijl het cadeau direct wordt verstuurd naar de persoon die u een plezier wilt doen!

Terug naar boven

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder!

Terug naar boven