Close

Bestelling

Retourneren

Natuurlijk heeft u de mogelijkheid uw bestelling conform de in onze algemene voorwaarden vastgelegde termijnen te retourneren. Meer over het retourneren van bestellingen via de Douglas Online Shop leest u in onze algemene voorwaarden. U kunt zonder opgave van redenen binnen een termijn van 14 werkdagen na ontvangst van de producten de overeenkomst ontbinden. U dient dan de bestelde producten in goede en ongebruikte staat (en in de originele verpakking), inclusief de eventueel bijbehorende cadeaus, te retourneren. Bij elke bestelling treft u een retourformulier aan. U kunt de producten retourneren door het als pakket met daarbij het retourformulier aan te leveren bij een DHL Parcelshop. Klik hier voor uw dichtstbijzijnde DHL Parcelshop. Als extra service brengt de Douglas Online Shop u geen kosten in rekening voor het retourneren van uw bestellingWanneer we uw retourzending hebben geregistreerd, ontvangt u binnen 14 dagen uw aankoopbedrag retour. U kunt uw producten die u in onze online shop heeft besteld ook retourneren in onze stores. Dit is alleen mogelijk op vertoon van uw factuur en in originele verpakking.

Terug naar boven

Bij een retourzending vanuit België neemt u contact op met onze klantenservice 0031 24 351 51 45 of stuur een email met uw contactgegevens naar klantenservice@douglas.nl om uw zending aan te melden.
U ontvangt daarna per mail een document dat u op uw retourzending kunt bevestigen en afgeven bij een DHL Parcelshop. Klik hier voor uw dichtstbijzijnde DHL Parcelshop.

Als extra service brengt de Douglas Online Shop u geen kosten in rekening voor het retourneren van uw bestelling. Wanneer we uw retourzending hebben geregistreerd, ontvangt u binnen 14 dagen uw aankoopbedrag retour. U kunt uw producten die u in onze online shop heeft besteld ook retourneren in onze stores. Dit is alleen mogelijk op vertoon van uw factuur en in originele verpakking.

Terug naar boven

Couponkorting

Bij gebruikmaking van een couponkorting geldt een minimum netto te besteden bedrag. Ingeval van een retour blijft het netto te besteden bedrag van toepassing. Mocht u door het retourneren van een product of producten beneden het minimum netto te besteden bedrag komen, wordt de volledige couponkorting met de retour verrekend.

Terug naar boven