Close

Verzending & levertijden

Verzendservice van Douglas (of Algemene verzendbepalingen)

Al uw bestellingen worden kosteloos thuisbezorgd. We leveren binnen Nederland en België, op elk gewenst adres, met uitzondering van postbussen. We bieden tevens een gratis cadeauservice. De door u bestelde producten worden stijlvol ingepakt en, indien gewenst, voorzien van een kaart met of zonder een persoonlijke tekst.

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling op te halen in een van onze stores of bij een van de vele DHL Parcelshops. Kiest u ervoor om uw bestelling af te halen in een Douglas Store, dan wordt uw bestelling hier 14 dagen voor u bewaard. Voor DHL Parcelshops geldt dat uw bestelling 7 dagen voor u bewaard blijft. Na deze termijn wordt uw bestelling geretourneerd naar de Douglas Online Shop. U ontvangt dan automatisch uw betaalde bedrag retour. Let op! Neem voor het afhalen van uw bestelling altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

De levertijd bedraagt 24 uur bij bestellingen die voor 22:00 uur geplaatst worden, voor aflevering in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) en in België bij bestellingen die geplaatst worden voor 20:30 uur.

Ons bezorgschema voor leveringen in Nederland:

Tijdstip bestellen Voor 22:00 uur Na 22:00 uur
Maandag Levering op dinsdag Levering op woensdag
Dinsdag Levering op woensdag Levering op donderdag
Woensdag Levering op donderdag Levering op vrijdag
Donderdag Levering op vrijdag Levering op zaterdag
Vrijdag Levering op zaterdag Levering op maandag
Zaterdag Levering op maandag Levering op maandag
Zondag Levering op maandag Levering op dinsdag

Ons bezorgschema voor leveringen in België:

Tijdstip bestellen Voor 20:30 uur Na 20:30 uur
Maandag Levering op dinsdag Levering op woensdag
Dinsdag Levering op woensdag Levering op donderdag
Woensdag Levering op donderdag Levering op vrijdag
Donderdag Levering op vrijdag Levering op zaterdag
Vrijdag Levering op zaterdag Levering op dinsdag
Zaterdag Levering op dinsdag Levering op dinsdag
Zondag Levering op dinsdag Levering op dinsdag


Het is tevens mogelijk om zelf het gewenste aflevermoment te kiezen. Dit kan tot zeven dagen vooruit, waarbij u kunt kiezen voor levering overdag (9:00 - 14:00 of 15:00 - 18:00), afhankelijk van uw postcodegebied of avondlevering (18:00 - 21:00). De keuze voor een aflevermoment kunt u selecteren in stap 2 van het bestelproces, nadat u uw gewenste afleveradres heeft aangegeven. Voor leveringen in België is het kiezen van een aflevermoment niet mogelijk.

Onze bezorgpartner DHL Parcel bezorgt de bestellingen, hierop zijn de voorwaarden van DHL Parcel van toepassing. Bent u onverhoopt niet thuis om een pakketje in ontvangst te nemen, dan wordt uw pakketje bij uw buren afgeleverd.


Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder!